Groepen
Groepen geven gebruikers alleen toegang tot bepaalde afspraken en locaties. Handig wanneer je samenwerkt met externe partijen die alleen toegang mogen hebben tot de gegevens van klanten voor wie zij afspraken uitvoeren. Met groepen bepaal je ook welke afspraken en locaties via de API toegankelijk zijn.
Groepen helpen je om beter rekening te kunnen houden met privacy- en veiligheidsrichtlijnen en gebruikers doelgerichter te laten werken.
Op deze pagina lees je meer over het werken met groepen en het beheren van toegang.
Nieuwe groep aanmaken
Navigeer naar 'Groepen' op het configuratiescherm om een nieuwe groep aan te maken. Klik rechtsboven op + en geef de nieuwe groep een naam. Klik op 'aanmaken' om de nieuwe groep toe te voegen.
Gebruikers in groepen beheren
Navigeer naar 'Gebruikers' in het configuratiescherm om een gebruiker aan een groep toe te voegen of deze uit een groep te verwijderen. Om een gebruiker aan een groep toe te voegen open je de betreffende gebruiker, klik linksboven op het groep-icoon, selecteer je de gewenste groep en klik je op 'Toevoegen'.
Om een gebruiker uit een groep te verwijderen open je de betreffende gebruiker, navigeer je naar de groepen bovenaan, klik je linksboven bij de groepsnaam op het kruisje aan de rechterkant. Bevestig je keuze in je pop-up.

Geen groep?
Als een gebruiker aan geen enkele groep is toegevoegd, dan ziet diegene alleen de afspraken waar hij of zij toegang tot heeft. Dit zijn bijvoorbeeld afspraken die aan deze gebruiker zijn toegewezen, of die door deze gebruiker zijn aangemaakt of ingepland.
Updated 10 days ago